top of page
128101567_864936580992216_82593399138813

SHANNON BRYSSINCK

Vennoot

Shannon Bryssinck versterkt het team van Toscane. Zij is de perfecte aanvulling op onze groeiende onderneming. Creatief, energiek en een ware teamspeler. Kom langs en geniet van haar professionaliteit!

LAURA BRYSSINCK

Vennoot

Laura Bryssinck versterkt het team van Toscane. Zij is de perfecte aanvulling op onze groeiende onderneming. Creatief, energiek en een ware teamspeler. Kom lang en geniet van haar professionaliteit!

Untitled
Untitled

BRANDON BRYSSINCK

Vennoot

Brandon Bryssinck kwam bij ons na te hebben gewerkt in onze zaak te Tienen. Hij is een echte foodie, nieuwsgierig en met oog voor detail, en is daarmee in onze ogen de beste pizzabakker die we ons kunnen wensen.

HILDE DE PAEP

Vennoot

Hilde De Paep begeleid, stimuleert en coacht de medewerkers. Zij zal toezien op de wijze van uitvoering. Zij zal meer op de achtergrond werken, maar kan zeker niet gemist worden!

Untitled
Untitled

MATTHIAS VAN DE WAL

Chefkok

Matthias Van De Wal kwam bij ons na te hebben gewerkt in enkele van de meest succesvolle eetgelegenheden in het Waasland. Hij is een echte kenner, leergierig en heeft oog voor detail, en is daarmee de beste chefkok die we ons kunnen wensen.

Ons team: Ons team
bottom of page