top of page
784D2698-9D4E-4F55-BA3D-3E6950F66B42.jpe

ONZE CULINAIRE REIS

Een unieke en heerlijke ervaring

In oktober 2016 richtten we onze eerste horecazaak op, genaamd Broodtique, met één doel voor ogen: het bieden van een gezellige en snelle eetervaring aan de mensen in Stekene en omgeving. Dankzij onze ervaring en toewijding zijn we erin geslaagd meesters in het vak te worden. Al snel openden we 2 jaar later een nieuwe eettent, genaamd Side Tienen. Deze zaak gaf ons de mogelijkheid te groeien in het klaarmaken van warme maaltijden, pizza`s en pasta`s. Dit succes op 4 jaar tijd, heeft ons de kans geboden om nog een derde zaak te openen in hartje Stekene. In Toscane bundelen we deze ervaring samen tot 1 geheel. Van de klassieke gerechten op grootmoeders wijze tot de echte italiaanse gerechten zoals de traditionele pizza`s en de ambachtelijke pasta`s. Wij bieden gerechten die vers, stevig en simpelweg onvergetelijk zijn.

Biophilic design

DUURZAAMHEID en het welzijn van onze gast staat bij ons centraal. Wij brengen de natuurlijke elementen van buitenaf mee in ons interieur zodat wij een duurzamere, gezonde plek kunnen creëren. Onze gasten krijgen zo onbewust verbinding met de natuur.
Er is bewust gekozen voor een interieur met waterpartijen, planten, bomen, en rijk gevulde plantenbakken, gemaakt uit materialen zoals hout, steen en vezels om zo het Stekense karakter binnen te brengen.


Ons doel is om onze gasten een unieke ervaring te bieden en een ‘bestemmingslocatie’ te creëren,

‘a spot on the map’. 

Over ons: Over ons
bottom of page